Cardio Expert Kft. / A Spinning® márka magyar képviseletének hivatalos oldala
Cardio Expert Kft. / A Spinning® márka magyar képviseletének hivatalos oldala

Spinning® Instruktor képzés

Világszerte ismert és elismert, nemzetközi licenszet adó képzés!

A Spinning® képzési rendszer egy alapképzésből és az opcionálisan ráépülő továbbképzési lehetőségekből áll. A Spinning® Instruktor alapképzés mindkét napja 9.00-18.00 óra között elméleti és gyakorlati foglalkozásokat tartalmaz. A hallgatóknak Spinning® Instruktor kézikönyvet biztosítunk.

KÖVETKEZŐ KÉPZÉS IDŐPONTJA: kérjük, érdekődj e-mailben!

Helyszín: 1039 Budapest, Pünkösdfürdő u. 52-54.
Képzésvezetők: Posch Gabriella és Hajdu Gergely, Spinning® mesteroktatók

Részvételi díj: 87.900 Ft

A képzés szervezője a Spinning® márka kizárólagos magyar oktatási képviselete, a Cardio Expert Kft. Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004285

Az alapképzés elvégzése után a résztvevők hivatalos tanúsítványt kapnak. Ezt követően, a vizsgateszt sikeres kitöltése után nemzetközi Spinning® Instruktor licenszet szereznek, mellyel Spinning® márkanév, illetve óra elnevezés használatára jogosulttá válnak.

Részletes információk a Spinning® oktatási rendszerről a linkre kattintva érhetők el. További gyakori kérdések és válaszok a képzésről itt olvashatók.

Jelentkezés, érdeklődés e-mailben lehetséges a gabriella.posch@spinning.com címen. Telefon: +36207712715

A képzésre befizetés: átutalással vagy bankfióki készpénz befizetéssel a CIB Bank 10700378-68982461-51100005 számlaszámon (megjegyzés: résztvevő neve + a képzés neve, dátuma). A kedvezményezett neve: Cardio Expert Kft.

A képzésen maximum 20 főt tudunk oktatni, a jelentkezéseket a befizetések sorrendjében tudjuk fogadni. Érdeklődés, jelentkezés esetén a képzésszervező Cardio Expert Kft. érvényes adatkezelési tájékoztatója itt érhető el.

Amennyiben érdeklődsz a képzés iránt, kérjük, írj üzenetet az alábbi űrlap segítségével és  szívesen válaszolunk kérdéseidre.