Spinning® rendezvények

FITBALANCE ARÉNA 2019 OKTÓBER 13.
BRINGAFOGLALÁS A SPINNING® ÓRÁKRA

BRINGAFOGLALÁS

adatvédelmi tájékoztató

FIGYELEM!!! FONTOS!!! OLVASD EL!!!! A rendezvényre történő bejutáshoz nem elég jelen weboldalon bringát foglalni, hanem a www.fitbalance.hu oldalon is létre kell hoznod egy általános beléptetési regisztrációt. Szeretettel várunk benneteket! 

Jelen oldalon történő kerékpárfoglalásodról automatikus visszaigazoló e-mailt küldünk. Ha mégsem érkezne meg a visszaigazolásunk, kérjük, ellenőrizd a promóciók vagy a spam mappákban is. Ha egyáltalán nem érkezik meg a visszaigazoló email, kérjük érdeklődj a hajdu@cardioexpert.hu e-mail címen.

Kérjük, hogy emennyiben regisztráltál a Spinning® órákra, de mégsem nem tudsz eljönni, értesíts minket a hajdu@cardioexpert.hu e-mail címen, hogy helyedet átadhassuk másnak.

A Fitbalance rendezvény szervezője a Nest Communications Kft. (1021 Budapest, Völgy u. 5/a, adószám: 26394484-2-41, cégjegyzékszám: 01-09-328014).  Jelen weboldal működtetője a Cardio Expert Kft., mely a Fitbalance Aréna rendezvényen a Spinning® órákat, valamint a regisztrációs felületet biztosítja a Nest Kft.-vel kötött megállapodás alapján.