Az életérzés, amit csak a Spinning® tud adni. EZ hajt minket.

A Spinning® nem csupán sport, de közösségi élmény is. Közösségünk alapja az egészség, a sportos élet és a személyes fejlődés iránti elkötelezettség.
Legyen szó akár otthoni edzésről vagy fitnesztermi csoportos tekerésről, az elmúlt közel 30 év során ugyanazért a célért dolgozunk: összetartani a Spinning®-közösséget és még több embernek átadni tekerés iránti szenvedélyünket.
Spinning® utazásod egyetlen pedálcsapással kezdődik, mi pedig azért vagyunk, hogy támogassunk benne, hogy a lehető legjobb önmagaddá váljál.

Emberek a Spinning® Hungary mögött

Csapatunk

Szakértő csapatunk minden tagja ugyanazért a célért dolgozik: neked is elhozni a közös tekerés semmi máshoz nem fogható élményét, a Spinning® életérzést!

TULAJDONOS, ÜGYVEZETŐ

Posch Gabriella

“A SPINNING® CÉLJA ÚT IS EGYBEN - AMIT ÖRÖMMEL TEKERSZ LE!”

A nemzetközi Spinning® Mesteroktató csapat tagjaként az elmúlt 12 évben több száz Spinning® instruktort tanított, itthon és külföldön egyaránt. A világ legnagyobb Spinning® eseményeire kapott meghívást prezenterként. A Spinning® márka hivatalos magyar oktatási képviseletének vezetője, Spinning® Hungary - Cardio Expert tulajdonosa és ügyvezetője. Kerékpár edző, kommunikációs szakember, fitness iparági szakértő.

Köszönöm a hétvégét!

"Köszönöm a hétvégét! Nagyon jól éreztem magam, roppant hasznos volt. Úgy mentem oda, hogy csak az itthoni edzéshez szeretném bővíteni a tudásomat, de az lett belőle, hogy szeretném magam kipróbálni instruktorként is 🙂 Egy biztos, számíthattok rám a továbbképzéseken!"

Kis Gabriella

Spinning® instruktor

Nem csak a testet edzi!

"Mindig is szerettem sportolni, de amíg nem találkoztam a Spinninggel, nem tudtam, hogy létezik egy olyan mozgásforma, ami nem csak a testet edzi, hanem a szívet és a lelket is képes feltölteni. Jól felépített órák, kedves, felkészült, profi edzők. A legnehezebb napomon is eltűnik minden fáradtság, ahogy megszólal a zene és lendületbe jönnek a kerekek, fantasztikus energiák áramlanak! Kitűnő rendezvények, szuper helyszíneken, amelyek a mozgás öröme mellett olyan közösségi élményt is nyújtanak, amihez jó érzés kapcsolódni. Köszönöm, Spininning® Hungary!??"

Varga Gabi

Spinning® rajongó

Több, mint edzésprogram!

"A Spinning® számomra több, mint edzésprogram: életmód, közösség, élmény, terápia. Elképesztő energiákat szabadít fel egy-egy nyeregben töltött óra! Hálás és büszke vagyok, hogy ilyen inspiráló közegben tanulhatok és dolgozhatok."

Eszterbauer Ildikó

Spinning® instruktor

Távolról egyszerűnek tűnik

"A Spinning® program távolról egyszerűnek tűnik, de az instruktor képzésen rájössz, mennyire összetett és jól átgondolt rendszer. Ritmusból zene lesz, mely érzéseket kelt. Az érzések energiát teremtenek. A felszabadított energiából születő teljesítmény pedig élményt ad. Kevés csodásabb dolog van, mint egy ilyen utazás idegenvezetőjének lenni. Ezt az élményt adja nekem a Spinning® instuktori munka, minden egyes órámon!"

Lencsés Balázs

Spinning® instruktor

Még kételkedsz?

Ezek a számok magukért beszélnek:

0 +
éve hivatalos magyar
márkaképviselet
+ 150000
kiképzett
instruktor világszerte
0
országban
vagyunk jelen
0 +
évnyi
folyamatos fejlesztés
Scroll to Top