NEKED IS A LEGJOBB JÁR: TEKERJ OTTHON, eredeti Spinning® BRINGÁN!

Hajts otthon is a céljaidért! Ezeket a Spinning® kerékpárokat kifejezetten otthoni használatra gyártották: ötvöződik bennünk az eredeti, edzőtermi Spinning® kerékpároktól megszokott minőség és az otthoni edzéseszközök praktikussága.
women-bike-01

HAJTS A MINŐSÉGRE OTTHONI SPINNING® BRINGÁVAL!

Eredeti, minőségi Spinning® bringa
otthonra

Spinning®
edzés a nappalidban

Személyre szabható
beállítási lehetőségek

Szervizháttér és
szakértő csapat

Ingyenes kiszállítás
és beüzemelés

Spinning® Bringáink

Összes Termékünk

Vásárolj otthonra spinning® bringát!

Otthoni Spinning® kerékpár modellek

SPINNER® L1 SPINNING® BIKE

Az L1 Spin® Bike kifejezetten otthoni edzésre gyártott, eredeti Spinning® kerékpár. Személyre szabható beállítási lehetőségei a kormány és nyereg magasságának, valamint a nyereg vízszintes pozíciójának állítását teszik lehetővé. 14 kg tömegű lendekerekének, valamint klasszikus lánchajtásának köszönhetően az eredeti Spinning bringáktól megszokott érzést, illetve az országúti kerékpározás élményét idézi vissza felhasználójának.

Ára: 239.000 Ft

SPINNINER® L9 SPINNING® BIKE

Az L9 kerékpár legfőképpen abban tér el az L1-től, hogy lánchajtás helyett szíjhajtású. Ez a gyakorlatban a kerékpár teljesen és szó szerinti hangtalan működését biztosítja. Ezen kívül, plusz egy beállítási lehetőséget is tartalmaz: kormánya nem csak függőlegesen, de előre és hátra is állítható. Továbbá, kétoldalas pedáljai bringáscipővel is használhatók. A többi tulajdonsága megegyezik az L1 otthoni Spinning kerékpáréval.

Ára: 329.000 Ft

SPINNER® A1 SPINNING® BIKE

Az A1 a megfizethetőség és a teljesítmény tökéletes kombinációja a fitnesz és a Spinning® szerelmeseinek. Beállítási lehetőségei révén biztonságos, hatékony és kényelmes otthoni tekerési élményt és hamisítatlan Spinning® érzést nyújt. Acélváza és nehéz lendkereke sima és egyenletes tekerést, kormányán lévő kulacstartója könnyű hidratációt, kétoldalas, SPD kompatibilis pedálja pedig bringáscipő használatát is lehetővé teszi.

Ára: 349.000 Ft

SPINNER® A3 SPINNING® BIKE

Megfizethetőség, teljesítmény és eredeti Spinning® érzés otthon! Az A3 kerékpár az A1-től még masszívabb vázában (56 kg-os össztömegében), illetve a kormányának kialakításában tér el, melyen dupla kulacstartó kapott helyet, így a vizespalack mellett akár még egy okostelefon is elfér rajta edzés közben. Beállítási lehetőségei révén biztonságos, hatékony és kényelmes otthoni tekerési élményt nyújt minden körülmények között.

Ára: 379.000 Ft

SPINNING® CONNECT™ DUAL MODE

fordulatszám-mérő szenzor

SPINNING® DELUXE
MEDIA MOUNT

tablettartó 7-12”” eszközökhöz

AJÁNDÉK: SPINNING® CONNECT™ DUAL MODE

pulzusmérő szenzor, 19.990 Ft értékben.

SPINNING® KERÉKPÁROK OTTHONI TEKERÉSRE HANGOLVA

Bringa extrák

elado-bringa-extra-01

Bringamodelltől függően 14-18 kg tömegű lendkerék, illetve lánc- vagy szíjhajtás biztosítja az országúti kerékpározás élményét idéző, sima és egyenletes tekerést, amelyről az eredeti Spinning® bringák híresek.

elado-bringa-extra-02

A fitnesztermi Spinner® kerékpárokhoz hasonló fékrendszer fokozatmentes ellenállás-szabályozást biztosít, a legkönnyebbtől a legnehezebb tekerésig.

elado-bringa-extra-03

A nyereg vízszintes irányú állíthatósága maximális kényelmet és személyre szabott beállítást tesz lehetővé.

elado-bringa-extra-04

A pedálok sportcipővel és kerékpáros cipővel egyaránt használhatóak a kényelem és a legnagyobb hatékonyság érdekében.

elado-bringa-extra-05

Az ékalakú kormányszár biztonságosan és szilárdan tartja a kormányt, miközben az könnyen beállítható marad.

elado-bringa-extra-06

Az elülső kerekek révén a kerékpár könnyen mozgatható, míg a gumírozott talpakkal még egyenetlen talajon is egyszerűen stabilizálható.

elado-bringa-extra-07

Az ernyő formájú ellenállásszabályozó védelmet nyújt az izzadságtól, lehetővé teszi a pontos terhelésszabályozást és vészfékként is funkcionál.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED, HOGY KIVÁLASZD,
mELYIK BRINGA A LEGMEGFELELŐBB SZÁMODRA?

Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a választott módon. Az űrlap elküldése csak érdeklődésnek minősül, kötelezettséget ezzel nem vállalsz.

A kollégánk, aki válaszol:

Schmidt Márti Tücsi

  Még kételkedsz?

  Ezek a számok magukért beszélnek:

  0 +
  éve hivatalos magyar
  márkaképviselet
  + 150000
  kiképzett
  instruktor világszerte
  0
  országban
  vagyunk jelen
  0 +
  évnyi
  folyamatos fejlesztés

  Lendülj bele

  Hajts otthon a céljaidért

  Töltsd le az appot és töltődj fel online edzéssel!

  Már csak egy kattintásra vagy a minőségi edzésélménytől! Tekerj a saját tempódban és érezd magad otthon a testedben is! Innovatív, testi és mentális edzések, szakképzett instruktorokkal, szuper zenékkel! Bringára fel!

  Scroll to Top