NEKED IS A LEGJOBB JÁR: eredeti Spinning® BRINGA Otthonra!

Hajts otthon is a céljaidért! Ezeket a Spinning® kerékpárokat kifejezetten otthoni használatra gyártották: ötvöződik bennünk az eredeti, edzőtermi Spinning® kerékpároktól megszokott minőség és az otthoni edzéseszközök praktikussága.
women-bike-01

HAJTS A MINŐSÉGRE OTTHONI SPINNING® BRINGÁVAL!

Eredeti, minőségi Spinning® bringa
otthonra

Spinning®
edzés a nappalidban

Személyre szabható
beállítási lehetőségek

Szervizháttér és
szakértő csapat

Ingyenes kiszállítás
és beüzemelés

Spinning® Bringáink

Összes Termékünk

Vásárolj otthonra spinning® bringát!

Otthoni Spinning® kerékpár modellek

SPINNER® L5 - CONNECTED SPINNING® BIKE

Az L5 Connected Spin® Bike fordulatszám-szenzort valamint tablettartót is tartalmaz. Személyre szabható beállítási lehetőségei révén állítható a kormány- és nyeregmagassága, valamint a nyereg kormánytól való távolsága. Lendkerekének súlya több mint 16 kg és klasszikus lánchajtásának köszönhetően az eredeti Spinning bringáktól megszokott érzést és az országúti kerékpározás élményét idézi vissza. Kétoldali pedáljának egyik oldala SPD-s bringáscipővel, másik oldala hagyományos edzőcipővel használható. Kormányon elhelyezett kétoldali kulacstartója révén könnyű lesz a hidratálás számodra egész edzésed során. Rozsda- és vízálló, porfestett acélváza valamint védőburkolatai révén ugyanolyan szép állapotban maradhat az otthonodban hosszú évekig, mint ahogyan megvásároltad.

Ára: 259.000 Ft

SPINNER® L9 - CONNECTED SPINNING® BIKE

A Spinner® L9 kerékpár legfőképpen abban tér el az L5-től, hogy lánchajtás helyett szíjhajtású. Ez a gyakorlatban a kerékpár teljesen és szó szerinti hangtalan működését, valamint a tökéletesen egyenletes hajtás élményét biztosítja. Ezen kívül, plusz egy beállítási lehetéséget is tartalmaz: kormánya előrébb és hátrébb is állítható. Ehhez a Spinning® kerékpárhoz is tartozik fordulatszám-szenzor valamint tablettartó. A többi tulajdonsága megegyezik az L5 otthoni Spinning kerékpáréval: személyre szabható beállítási lehetőségei kényelmes és hatékony tekerést tesznek lehetővé. 16 kg-os lendkereke masszív kivitelt ad számára és az országúti tekerés érzését idézi. Kétoldalas pedálja bringáscipővel és hagyományos sportcipővel is használhatók. Porfestett acélváza és védőburkolatai ellenállnak az izzadtságnak és a rozsdásodásnak, így nem csak tökéletes otthoni sporteszköz, de esztétikus tárgy is maradhat a lakásodban hosszú évekre.

Ára: 329.000 Ft

TARTOZÉKOK & AJÁNDÉK A BRINGÁKHOZ:

SPINNING® CONNECT™ DUAL MODE

fordulatszám-mérő szenzor

SPINNING® DELUXE
MEDIA MOUNT

tablettartó 7-12”” eszközökhöz

AJÁNDÉK: SPINNING® CONNECT™ DUAL MODE

pulzusmérő szenzor, 19.990 Ft értékben.

SPINNING® KERÉKPÁROK OTTHONI TEKERÉSRE HANGOLVA

Bringa extrák

elado-bringa-extra-01

6,3 kg-os lendkerék, illetve lánc- vagy szíjhajtás biztosítja az országúti kerékpározás élményét idéző sima és egyenletes tekerést, amelyről az eredeti Spinning® bringák híresek.

elado-bringa-extra-02

A fitnesztermi Spinner® kerékpárokhoz hasonló fékrendszer fokozatmentes ellenállás-szabályozást biztosít, a legkönnyebbtől a legnehezebb tekerésig.

elado-bringa-extra-03

A nyereg vízszintes irányú állíthatósága maximális kényelmet és személyre szabott beállítást tesz lehetővé.

elado-bringa-extra-04

A pedálok sportcipővel és kerékpáros cipővel egyaránt használhatóak a kényelem és a legnagyobb hatékonyság érdekében.

elado-bringa-extra-05

Az ékalakú kormányszár biztonságosan és szilárdan tartja a kormányt, miközben az könnyen beállítható marad.

elado-bringa-extra-06

Az elülső kerekek révén a kerékpár könnyen mozgatható, míg a gumírozott talpakkal még egyenetlen talajon is egyszerűen stabilizálható.

elado-bringa-extra-07

Az ernyő formájú ellenállásszabályozó védelmet nyújt az izzadságtól, lehetővé teszi a pontos terhelésszabályozást és vészfékként is funkcionál.

Vásárolj spinning® bringát
otthonra még ma,

hogy minél hamarabb
nyeregbe kerülj!

Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a választott módon. Az űrlap elküldése csak érdeklődésnek minősül, kötelezettséget ezzel nem vállalsz.

A kollégánk, aki válaszol:

Schmidt Márti Tücsi


  Spinner® L5Spinner® L9

  Még kételkedsz?

  Ezek a számok magukért beszélnek:

  0 +
  éve hivatalos magyar
  márkaképviselet
  + 150000
  kiképzett
  instruktor világszerte
  0
  országban
  vagyunk jelen
  0 +
  évnyi
  folyamatos fejlesztés

  Lendülj bele

  Hajts otthon a céljaidért

  Töltsd le az appot és töltődj fel online edzéssel!

  Már csak egy kattintásra vagy a minőségi edzésélménytől! Tekerj a saját tempódban és érezd magad otthon a testedben is! Innovatív, testi és mentális edzések, szakképzett instruktorokkal, szuper zenékkel! Bringára fel!

  Scroll to Top