Spinning® -
The original indoor
cycling experience

Spinning® is more than just indoor cycling:
Hop on a Spinner® bike and bring the best out of you!

What is the

experience?

Still not convinced?

These numbers speak for themselves:

0 +
years as official Hungarian
representative
+ 150000
instructors
trained globally
0
countries
we are present in
0 +
years of
constant development

About us

Spinning® is a passion. Our passion.

Whether you train at home, in a gym or even at a special event: the experience is guaranteed.
We presented approximately 10,000 Spinning® classes, with our virtual miles we rode around the globe twenty times, but our goal did not change in the past 20 years: to provide you with that uplifting feeling that a Spinning® class can give you.
Made you curious? Get to know us more!

Testimonials

Thank you for the weekend!

"Köszönöm a hétvégét! Nagyon jól éreztem magam, roppant hasznos volt. Úgy mentem oda, hogy csak az itthoni edzéshez szeretném bővíteni a tudásomat, de az lett belőle, hogy szeretném magam kipróbálni instruktorként is 🙂 Egy biztos, számíthattok rám a továbbképzéseken!"

Gabriella Kis

Spinning® instructor

Does not only train the body!

"Mindig is szerettem sportolni, de amíg nem találkoztam a Spinninggel, nem tudtam, hogy létezik egy olyan mozgásforma, ami nem csak a testet edzi, hanem a szívet és a lelket is képes feltölteni. Jól felépített órák, kedves, felkészült, profi edzők. A legnehezebb napomon is eltűnik minden fáradtság, ahogy megszólal a zene és lendületbe jönnek a kerekek, fantasztikus energiák áramlanak! Kitűnő rendezvények, szuper helyszíneken, amelyek a mozgás öröme mellett olyan közösségi élményt is nyújtanak, amihez jó érzés kapcsolódni. Köszönöm, Spininning® Hungary!??"

Gabi Varga

Spinning® fan

More thank just training program!

"For me, Spinning® is more than a workout: lifestyle, community, experience, therapy. An hour spent in the saddle releases amazing energies! I'm grateful and proud to be able to learn and work in such an inspiring environment."

Ildikó Eszterbauer

Spinning® instructor

It may look easy from the distance

"Spinning® seems easy from afar, but in instructor training, you realize how complex and well-thought-out the system is. It turns rhythm into music that creates feelings. Feelings create energy. And the performance born out of the energy released gives you the experience. Not many things give you so much than being the tour guide for such a trip. This is the experience the Spinning® instructors job gives me, every single time!"

Balázs Lencsés

Spinning® instructor

Get rolling

Ride at home towards your goals

Download the app and charge yourself with the online training!

Már csak egy kattintásra vagy a minőségi edzésélménytől! Tekerj a saját tempódban és érezd magad otthon a testedben is! Innovatív, testi és mentális edzések, szakképzett instruktorokkal, szuper zenékkel! Bringára fel!

Scroll to Top