NEKED IS A LEGJOBB JÁR: eredeti Spinning® BRINGA Otthonra!

Hajts otthon is a céljaidért! Ezeket a Spinning® kerékpárokat kifejezetten otthoni használatra gyártották: ötvöződik bennünk az eredeti, edzőtermi Spinning® kerékpároktól megszokott minőség és az otthoni edzéseszközök praktikussága.
women-bike-01

HAJTS A MINŐSÉGRE OTTHONI SPINNING® BRINGÁVAL!

Eredeti, minőségi Spinning® bringa
otthonra

Spinning®
edzés a nappalidban

Személyre szabható
beállítási lehetőségek

Service background
and a professional team

Ingyenes delivery
és beüzemelés

Spinning® Bikes

All Products

Vásárolj otthonra spinning® bringát!

Otthoni Spinning® kerékpár modellek

SPINNER® L5 - CONNECTED SPINNING® BIKE

Az L5 Connected Spin® Bike fordulatszám-szenzort valamint tablettartót is tartalmaz. Személyre szabható beállítási lehetőségei révén állítható a kormány- és nyeregmagassága, valamint a nyereg kormánytól való távolsága. Lendkerekének súlya több mint 16 kg és klasszikus lánchajtásának köszönhetően az eredeti Spinning bringáktól megszokott érzést és az országúti kerékpározás élményét idézi vissza. Kétoldali pedáljának egyik oldala SPD-s bringáscipővel, másik oldala hagyományos edzőcipővel használható. Kormányon elhelyezett kétoldali kulacstartója révén könnyű lesz a hidratálás számodra egész edzésed során. Rozsda- és vízálló, porfestett acélváza valamint védőburkolatai révén ugyanolyan szép állapotban maradhat az otthonodban hosszú évekig, mint ahogyan megvásároltad.

Ára: 259.000 Ft

SPINNER® L9 - CONNECTED SPINNING® BIKE

A Spinner® L9 kerékpár legfőképpen abban tér el az L5-től, hogy lánchajtás helyett szíjhajtású. Ez a gyakorlatban a kerékpár teljesen és szó szerinti hangtalan működését, valamint a tökéletesen egyenletes hajtás élményét biztosítja. Ezen kívül, plusz egy beállítási lehetéséget is tartalmaz: kormánya előrébb és hátrébb is állítható. Ehhez a Spinning® kerékpárhoz is tartozik fordulatszám-szenzor valamint tablettartó. A többi tulajdonsága megegyezik az L5 otthoni Spinning kerékpáréval: személyre szabható beállítási lehetőségei kényelmes és hatékony tekerést tesznek lehetővé. 16 kg-os lendkereke masszív kivitelt ad számára és az országúti tekerés érzését idézi. Kétoldalas pedálja bringáscipővel és hagyományos sportcipővel is használhatók. Porfestett acélváza és védőburkolatai ellenállnak az izzadtságnak és a rozsdásodásnak, így nem csak tökéletes otthoni sporteszköz, de esztétikus tárgy is maradhat a lakásodban hosszú évekre.

Ára: 329.000 Ft

TARTOZÉKOK & AJÁNDÉK A BRINGÁKHOZ:

SPINNING® CONNECT™ DUAL MODE

fordulatszám-mérő szenzor

SPINNING® DELUXE
MEDIA MOUNT

tablettartó 7-12”” eszközökhöz

AJÁNDÉK: SPINNING® CONNECT™ DUAL MODE

pulzusmérő szenzor, 19.990 Ft értékben.

SPINNING® KERÉKPÁROK OTTHONI TEKERÉSRE HANGOLVA

Bike features

elado-bringa-extra-01

6,3 kg-os lendkerék, illetve lánc- vagy szíjhajtás biztosítja az országúti kerékpározás élményét idéző sima és egyenletes tekerést, amelyről az eredeti Spinning® bringák híresek.

elado-bringa-extra-02

A fitnesztermi Spinner® kerékpárokhoz hasonló fékrendszer fokozatmentes ellenállás-szabályozást biztosít, a legkönnyebbtől a legnehezebb tekerésig.

elado-bringa-extra-03

A nyereg vízszintes irányú állíthatósága maximális kényelmet és személyre szabott beállítást tesz lehetővé.

elado-bringa-extra-04

A pedálok sportcipővel és kerékpáros cipővel egyaránt használhatóak a kényelem és a legnagyobb hatékonyság érdekében.

elado-bringa-extra-05

Az ékalakú kormányszár biztonságosan és szilárdan tartja a kormányt, miközben az könnyen beállítható marad.

elado-bringa-extra-06

Az elülső kerekek révén a kerékpár könnyen mozgatható, míg a gumírozott talpakkal még egyenetlen talajon is egyszerűen stabilizálható.

elado-bringa-extra-07

Az ernyő formájú ellenállásszabályozó védelmet nyújt az izzadságtól, lehetővé teszi a pontos terhelésszabályozást és vészfékként is funkcionál.

Vásárolj spinning® bringát
otthonra még ma,

and hop onto the saddle
as soon as possible!

Munkatársunk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a választott módon. Az űrlap elküldése csak érdeklődésnek minősül, kötelezettséget ezzel nem vállalsz.

Answering all your questions:

Márti "Tücsi" Schmidt

Still not convinced?

These numbers speak for themselves:

0 +
years as official Hungarian
representative
+ 150000
instructors
trained globally
0
countries
we are present in
0 +
years of
constant development

Get rolling

Ride at home towards your goals

Download the app and charge yourself with the online training!

Már csak egy kattintásra vagy a minőségi edzésélménytől! Tekerj a saját tempódban és érezd magad otthon a testedben is! Innovatív, testi és mentális edzések, szakképzett instruktorokkal, szuper zenékkel! Bringára fel!

Scroll to Top