SPINNING®?
MI OTT LESZÜNK!

A Spinning® élményeket csak az fokozhatja, ha együtt éljük át őket. Energia, szenvedély és a közös sportélmény varázsa – ezt viszi magával haza mindenki, aki nyeregbe pattan különleges Spinning® eseményeinken.

SMART SPORT EXPO, BUDAPEST, PAPP LÁSZLÓ ARÉNA, 2024.06.02.

MOZGÁS ÉJSZAKÁJA, BUDAPEST, HŐSÖK TERE, 2024.06.14.

Hol találkozhatsz velünk?

hazai sport- és fitnesz eseményeken

Valamint saját szervezésű Spinning® eseményeken is

Referenciák: Rózsaszín fények éjszakája / Giro Hungary 2022-es Flashmobja a Hősök terén 100 bringával, Spinning® a Halászbástyánál a Giro 2022-es budapesti időfutamának útvonala mellett, Európa Sportfővárosa Budapest 200 bringával a Várkert Bazárnál, Fitbalance, Just Clear tömegsport rendezvények és még sok más érdekes esemény!

A Giro Hungary 2022 szakmai partnere a Spinning® Hungary.

Hol találkozhatsz még velünk?

nemzetközi sporteseményeken

Az élsportolók bemelegítésében, edzésében segítünk. Például a 2022-es Úszó Európa Bajnokságon a Duna Arénában,
a budapesti Kézilabda Európa Bajnokságon, a 2021-es U21-es Labdarúgó Európa Bajnokságon és sok más nemzetközi és hazai sporteseményen.

nézd meg eddigi eseményeinket

rendezvényeink képekben

Rólunk mondták

Köszönöm a hétvégét!

"Köszönöm a hétvégét! Nagyon jól éreztem magam, roppant hasznos volt. Úgy mentem oda, hogy csak az itthoni edzéshez szeretném bővíteni a tudásomat, de az lett belőle, hogy szeretném magam kipróbálni instruktorként is 🙂 Egy biztos, számíthattok rám a továbbképzéseken!"

Kis Gabriella

Spinning® instruktor

Nem csak a testet edzi!

"Mindig is szerettem sportolni, de amíg nem találkoztam a Spinninggel, nem tudtam, hogy létezik egy olyan mozgásforma, ami nem csak a testet edzi, hanem a szívet és a lelket is képes feltölteni. Jól felépített órák, kedves, felkészült, profi edzők. A legnehezebb napomon is eltűnik minden fáradtság, ahogy megszólal a zene és lendületbe jönnek a kerekek, fantasztikus energiák áramlanak! Kitűnő rendezvények, szuper helyszíneken, amelyek a mozgás öröme mellett olyan közösségi élményt is nyújtanak, amihez jó érzés kapcsolódni. Köszönöm, Spininning® Hungary!??"

Varga Gabi

Spinning® rajongó

Több, mint edzésprogram!

"A Spinning® számomra több, mint edzésprogram: életmód, közösség, élmény, terápia. Elképesztő energiákat szabadít fel egy-egy nyeregben töltött óra! Hálás és büszke vagyok, hogy ilyen inspiráló közegben tanulhatok és dolgozhatok."

Eszterbauer Ildikó

Spinning® instruktor

Távolról egyszerűnek tűnik

"A Spinning® program távolról egyszerűnek tűnik, de az instruktor képzésen rájössz, mennyire összetett és jól átgondolt rendszer. Ritmusból zene lesz, mely érzéseket kelt. Az érzések energiát teremtenek. A felszabadított energiából születő teljesítmény pedig élményt ad. Kevés csodásabb dolog van, mint egy ilyen utazás idegenvezetőjének lenni. Ezt az élményt adja nekem a Spinning® instuktori munka, minden egyes órámon!"

Lencsés Balázs

Spinning® instruktor

Scroll to Top