Világszerte ismert és elismert, nemzetközi licenszet adó képzés

Kizárólag nálunk elérhető az első számú és egyben az egyetlen igazi Spinning® Instruktor képzés, ami a Föld 80 országában ismert és elismert tanúsítványt ad.
Az alapvető és átfogó ismereteken túl átadjuk azt a több mint 30 éven keresztül összegyűjtött tudásunkat, amitől a Spinning® edzések olyanok, amilyenek: motiválóak, energiával teliek, változatosak és nem csak a testet edzik, de a közben lélek is feltöltődik.

következő képzés:
2024. június 22-23.

Miért válaszd az eredeti Spinning® instruktor képzést?

Sokkal több lehetsz, mint egyszerű edző: megtanulsz élményszerű órát tartani, motiválni és sikerhez vezetni az óráid résztvevőit.

A Spinning® jogvédett márkanév: csak nálunk elérhető az eredeti, autentikus Spinning® Instruktor képzés.

Te szabod meg a tanulási utadat: többlépcsős képzési programunkban saját igényeidnek megfelelően tehetsz hozzá eddig tudásodhoz.

A világon az első helyen: a legismertebb és legelismertebb indoor cycling képzés a legprofibb Mesteroktatóktól!

Szintet lépnél?

A világ első számú INDOOR CYCLING képzése

Közel 30 éves oktatási tapasztalat és csaknem 250.000 kiképzett instruktor a Föld több, mint 80 országában: a Spinning® a világ legjobb indoor cycling képzési rendszerét nyújtja, nemzetközileg ismert és elismert képesítést adva a Spinning® Instruktoroknak. A Spinning® instruktor alapképzésen az alapvető ismeretek átadása a cél, mellyel a Spinning® márka oldaláról el lehet kezdeni órákat tartani fitnesztermekben, sportlétesítményekben vagy akár kisebb stúdiókban.

A képzés elvégzésével és a vizsga teljesítésével alapszintű (Level 1) Spinning® instruktor címet szereznek a hallgatók. Ezt követően az egyéni szorgalom és ambíció szerint opcionálisan (nem kötelező jelleggel) képezhetik tovább magukat a Spinning® instruktorok, haladó (Level 2) és Elit (Level 3) instruktori szintekre. 

30+ év KÉPZÉSI tapasztalattal ÉS A LEGJOBB TANÁROKKAL

KÉPEZD MAGAD A LEGJOBB SPINNING® INSTRUKTORRÁ!

A Spinning® képzési rendszer egy többlépcsős rendszert foglal magában, amely alapképzésből illetve az arra épülő opcionális továbbképzésekből áll. Már a legelső szint elvégzése után is lehetőség van Spinning® edzések tartására, utána pedig nyitva az út ahhoz, hogy még magasabb szintre lépj!

level 1
alapszint

Spinning® Instruktor Alapképzés + vizsga

level 2
HALADÓ szint

20 Spinning® továbbképzési kredit 

level 3
ELIT szint

40 Spinning® továbbképzési kredit 

a szakma legjobbjai, akiktől tanulhatsz

képzésvezetőK

Az óratartás alapjait a nemzetközi Spinning® Mesteroktató csapat magyar tagjaitól tanulhatod meg.
A szakmában ismert és elismert képzésvezetőink kiemelkedő tudással, valamint jelentős oktatási tapasztalattal rendekeznek. Van mit tanulni tőlük: profi szakemberek, akik mindent tudnak a Spinning® programról, hogy felkészíthessenek az izgalmas és élményt nyújtó edzéstartásra.

Spinning® Mesteroktató, nemzetközi prezenter, képzésvezető

Posch Gabriella

“A SPINNING® CÉLJA ÚT IS EGYBEN - AMIT ÖRÖMMEL TEKERSZ LE!”

A nemzetközi Spinning® Mesteroktató csapat tagjaként az elmúlt 12 évben több száz Spinning® instruktort tanított, itthon és külföldön egyaránt. A világ legnagyobb Spinning® eseményeire hívják meg prezenterként. A Spinning® márka hivatalos magyar oktatási képviseletének vezetője, Spinning® Hungary - Cardio Expert tulajdonosa és ügyvezetője. Kerékpár edző, kommunikációs szakember, fitness iparági szakértő.

Spinning® Instruktor
Alapképzés

A képzés elméleti és gyakorlati részekből áll és a nemzetközi Spinning® Mesteroktató csapat tagjai vezetik, Magyarországon természetesen magyar nyelven. Időtartama 2 nap, általában szombat-vasárnap, 09.00 és 18.00 között.

A képzést követően nemzetközileg elismert Spinning® Instructor licenszet, illetve instruktori azonosítót szereznek a sikeresen levizsgázott hallgatók.
Az instruktori státusz megszerzése után máris lehetséges Spinning® elnevezéssel órát tartani, amennyiben az adott helyszínen eredeti Spinner® kerékpárokon, valamint a Spinning® program elvei szerint zajlik az edzés.
Az alapképzés után számos továbbképzés közül választhatsz, hogy még jobbá válj az oktatói bringa nyergében.

A képzés részvételi díja az alábbiakat tartalmazza:

  • Spinning® Instruktor kézikönyv (magyar nyelvű)
  • Elméleti és gyakorlati, valamint workshop jellegű kiscsoportos oktatás magyar nyelven, Spinning® Mesteroktatók vezetésével
  • Spinning® Masterclass gyakorló tekerések
  • Vizsgadíj (vizsgainformációk itt olvashatók)
  • Nemzetközileg elismert Spinning® Instruktor licensz, aktív státusszal
  • Hozzáférés a Spinning® Instructor e-learning felülethez

A képzésen az alábbiakról fogsz tanulni:

Következő képzésI DÁTUM:

2024. június 22-23.

Helyszín: Budapest
Képzésvezetők: Posch Gabriella és Hajdu Gergely, Spinning® Mesteroktatók

Részvételi díj: 96.900 Ft

A képzés szervezője a Spinning® márka kizárólagos magyar oktatási képviselete, a Cardio Expert Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/004285

Általános szerződési feltételek a képzésre történő jelentkezés esetén itt olvashatók. 

 

2-3

Spinning® Továbbképzések

Miután az alapképzés elvégzésével akkreditált Spinning® Instruktor lettél, számtalan lehetőséged van arra, hogy folytasd a tanulást, és oktatási krediteket gyűjtve megasabb instruktori szintekre lépj. 

A Spinning® továbbképzési programban kurzusok széles választéka található, hiszen fontos, hogy a tudásod naprakész, motivációd erős és óráid sikeresek legyenek.

A továbbképzések látogatásával nem csak tudásod bővül, hanem magasabb minősítésű Spinning® Instruktori szintet érhetsz el. 

Érd el a 2-es Haladó és a 3-as Elit szinteket, hogy a legjobb oktatóként irányíthasd a csapatot!

Ismerd meg a lehetőségeidet, válasszál irányt és élvezd a utadat:

Lépj szintet a Spinning®-gel!

Évente több alkalommal szervezünk kreditpontokat érő továbbképzési napokat, ahol 2, 4 vagy akár a teljes, 8 órás programon is részt vehetsz, ambícióidtól és érdeklődésedtől függően. Ezeken a kurzusokon specifikus témákban, haladó szinten tanulhatnak tovább a már végzett Spinning® instruktrok, és olyan készségekre összpontosítunk, mint pl. a haladó óratervezés, a kreatív edzésvezetés, a pulzusméréses edzések, vagy a motivációs képességek fejlesztése.

Tanulj a legjobbaktól!

Bővítsd tovább ismereteidet a legfrissebb nemzetközi trendek alapján, látogasd a Spinning® továbbképzéseket élőben vagy online!

Egy kis ízelítő a továbbképzési könyvtárunkból:

Még kételkedsz?

Ezek a számok magukért beszélnek:

0 +
éve hivatalos magyar
márkaképviselet
+ 150000
kiképzett
instruktor világszerte
0
országban
vagyunk jelen
0 +
évnyi
folyamatos fejlesztés

képzésEINKRŐL mondták

Sokkal többet kaptam!

"Összességében sokkal többet kaptam, mint reméltem! Nagyon jól felépített oktatás volt. Az előadókból áradó profizmus és alázat lenyűgöző, az előadásmódjuk fantasztikus! Sokat tanultam! Köszönöm hogy részese lehettem!"

Borbándi Hajnalka

Spinning® Instruktor

Végtelenül motiváló!

"Végtelenül motiváló képzés volt, mely új élményszintre helyezte nálam a tekerést. Még szerelmesebb vagyok a Spinning-élménybe, a hangulatába <3 Köszönöm Nektek! 🙂 Találkozunk a továbbképzéseken!"

Merkl Zsuzsanna

Spinning® Instruktor

Köszönöm a hétvégét!

"Köszönöm a hétvégét! Nagyon jól éreztem magam, roppant hasznos volt. Úgy mentem oda, hogy csak az itthoni edzéshez szeretném bővíteni a tudásomat, de az lett belőle, hogy szeretném magam kipróbálni instruktorként is 🙂 Egy biztos, számíthattok rám a továbbképzéseken! "

Kis Gabriella

Spinning® Instruktor

Nagyon jók vagytok!

"Nagyon jók vagytok, és tiszta szívből gratulálok az elvégzett munkátokhoz. Nagy alázattal vagytok a sport iránt és ez teljesen átjön. Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a hétvégének és megismerhettelek Titeket! Kérlek folytassátok így ezt az utat, mert Nektek ez a feladatotok. További sok sikert kívánok!"

Dauner Szilvia

Spinning® Instruktor

Távolról egyszerűnek tűnik!

"A Spinning® program távolról egyszerűnek tűnik, de az instruktor képzésen rájössz, mennyire összetett és jól átgondolt rendszer. Ritmusból zene lesz, mely érzéseket kelt. Az érzések energiát teremtenek. A felszabadított energiából születő teljesítmény pedig élményt ad. Kevés csodásabb dolog van, mint egy ilyen utazás idegenvezetőjének lenni. Ezt az élményt adja nekem a Spinning® instuktori munka, minden egyes órámon!"

Lencsés Balázs

Spinning® Instruktor

Lendülj bele

Hajts otthon a céljaidért

Töltsd le az appot és töltődj fel online edzéssel!

Már csak egy kattintásra vagy a minőségi edzésélménytől! Tekerj a saját tempódban és érezd magad otthon a testedben is! Innovatív, testi és mentális edzések, szakképzett instruktorokkal, szuper zenékkel! Bringára fel!

Scroll to Top