Spinning® -
Az igazi indoor
cycling élmény english

A Spinning® több, mint beltéri bringázás:
Pattanj nyeregbe és hozd ki magadból a maximumot!

Mi az a

Életérzés?

Még kételkedsz?

Ezek a számok magukért beszélnek:

0 +
éve hivatalos magyar
márkaképviselet
+ 150000
kiképzett
instruktor
0
országban
vagyunk jelen
0 +
évnyi
folyamatos fejlesztés

Rólunk

A Spinning® Egy Szenvedély. A mi Szenvedélyünk.

Akár otthon edzel, akár a fitneszteremben, vagy éppen egy különleges rendezvényen: az élmény garantált.
Körülbelül tízezer megtartott Spinning® óra van a hátunk mögött, virtuális kilométereinkkel hússzor körbetekertük a Földet, de a célkitűzésünk semmit sem változott az elmúlt 20 évben: neked is biztosítani azt a felemelő érzést, amit egy Spinning® edzés tud adni.
Kíváncsi vagy ránk? Ismerj meg minket!

Rólunk mondták

Köszönöm a hétvégét!

"Köszönöm a hétvégét! Nagyon jól éreztem magam, roppant hasznos volt. Úgy mentem oda, hogy csak az itthoni edzéshez szeretném bővíteni a tudásomat, de az lett belőle, hogy szeretném magam kipróbálni instruktorként is 🙂 Egy biztos, számíthattok rám a továbbképzéseken!"

Kis Gabriella

Spinning® instruktor

Nem csak a testet edzi!

"Mindig is szerettem sportolni, de amíg nem találkoztam a Spinninggel, nem tudtam, hogy létezik egy olyan mozgásforma, ami nem csak a testet edzi, hanem a szívet és a lelket is képes feltölteni. Jól felépített órák, kedves, felkészült, profi edzők. A legnehezebb napomon is eltűnik minden fáradtság, ahogy megszólal a zene és lendületbe jönnek a kerekek, fantasztikus energiák áramlanak! Kitűnő rendezvények, szuper helyszíneken, amelyek a mozgás öröme mellett olyan közösségi élményt is nyújtanak, amihez jó érzés kapcsolódni. Köszönöm, Spininning® Hungary!??"

Varga Gabi

Spinning® rajongó

Több, mint edzésprogram!

"A Spinning® számomra több, mint edzésprogram: életmód, közösség, élmény, terápia. Elképesztő energiákat szabadít fel egy-egy nyeregben töltött óra! Hálás és büszke vagyok, hogy ilyen inspiráló közegben tanulhatok és dolgozhatok."

Eszterbauer Ildikó

Spinning® instruktor

Távolról egyszerűnek tűnik

"A Spinning® program távolról egyszerűnek tűnik, de az instruktor képzésen rájössz, mennyire összetett és jól átgondolt rendszer. Ritmusból zene lesz, mely érzéseket kelt. Az érzések energiát teremtenek. A felszabadított energiából születő teljesítmény pedig élményt ad. Kevés csodásabb dolog van, mint egy ilyen utazás idegenvezetőjének lenni. Ezt az élményt adja nekem a Spinning® instuktori munka, minden egyes órámon!"

Lencsés Balázs

Spinning® instruktor

Lendülj bele

Hajts otthon a céljaidért

Töltsd le az appot és töltődj fel online edzéssel!

Már csak egy kattintásra vagy a minőségi edzésélménytől! Tekerj a saját tempódban és érezd magad otthon a testedben is! Innovatív, testi és mentális edzések, szakképzett instruktorokkal, szuper zenékkel! Bringára fel!

Scroll to Top