Cardio Expert Kft. / A Spinning® márka magyar képviseletének hivatalos oldala
Cardio Expert Kft. / A Spinning® márka magyar képviseletének hivatalos oldala

Spinning® rendezvények

BRINGAFOGLALÁS

JEGYINFORMÁCIÓK

A Just Clear Plázs rendezvény területére történő bejutáshoz belépőjegy váltása szükséges a Siófoki Nagystrand területére, mely a strand jegypénztárában vásárolható meg 1500 Ft ellenében.

A strandbelépő megváltásán felül, a Spinning® órákon történő részvételi díjak a következők:

1 tekerés ára: 1500 Ft, 2 tekerés ára: 2800 Ft,  3 tekerés ára: 3900 Ft, 4 tekerés ára: 4800 Ft,  5 tekerés ára: 5500 Ft, 6 tekerés ára: 6000 Ft

A részvételi díjak kiegyenlítése kizárólag előzetes átutalással lehetséges, melyet a regisztrációdat követő 48 órán belül szükséges megtenned, a következők szerint:  CIB Bank 10700378-68982461-51100005 számlaszámon (megjegyzés rovatba kérjük a résztvevő nevét beírni). A kedvezményezett neve: Cardio Expert Kft.

Befizetésedről – ezzel a helyfoglalásod véglegesedéséről – minden esetben visszaigazoló e-mailt illetve számlát küldünk, az átutalásodat követő 3 munkanapon belül. Ha mégsem érkezne meg a visszaigazolásunk, kérjük érdeklődj a hajdu@cardioexpert.hu e-mail címen.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a regisztrációval illetve a jegyár átutalásával elfogadod a rendezvény házirendjét, melynek értelmében a kifizetett jegyár visszatérítése nem áll módunkban. Azonban, amennyiben nem tudsz eljönni, a jegy(ek) másra átruházható(k). Ez esetben kérjük, értesíts minket az átruházásról az info@cardioexpert.hu e-mail címen.

A Just Clear Plázs Fitnesz Fesztivál  szervezője a Just Clear Just Food Kft. Jelen weboldal működtetője a Cardio Expert Kft., mely a Just Clear Fitness Plázs rendezvényen a Spinning® órákat, kerékpárokat valamint a regisztrációs felületet biztosítja a Just Clear Just Food Kft.-vel kötött megállapodás alapján.

adatkezelési tájékoztató